Om satsningen

InfoTech Umeå är en strategisk satsning inom Uminova Innovation för att marknadsföra och utveckla innovationsmiljön för IT i regionen.

Vi vill att världen ska se och förstå att den här regionen är en fantastisk miljö för den nya generationen IT-människor, teknik och Innovationer att nå sin fulla potential.

Vi jobbar också hårt för att ge innovativa människor, företag och organisationer i regionen bästa möjliga stöd i att utveckla sina idéer till IT-Innovationer och framgångsrika företag. Detta gör vi genom att använda Uminova Innovations framgångsrika processer, modeller, verktyg och nätverk, och genom att anpassa dessa till de speciella behov som finns för IT-Innovationer.

Den strategiska satsningen finansieras av Umeå Kommun, Umeå universitet, Region Västerbotten, Västerbottens Läns Landsting och EU:s regionala utvecklingsfond.

Umeå universitets medverkan sker bl a via det Vinnova-initierade nyckelaktörsprojektet DARE (Development Arena for Research and Entrepreneurship).

Inspirerande möten

Vår verksamhet handlar mycket om möten och vårt mål är att göra varje möte, oavsett storlek, form, syfte och typ, till ett möte fyllt av inspiration, aktivitet och framsteg.

Uminova Innovation

Uminova Innovations mission är att utveckla affärsidéer till tillväxtföretag. Vi arbetar med innovativa idéer från studenter och anställda vid Umeå universitet, regionsjukhuset, och innovativa människor och företag i hela regionen.

Uminova Innovation har mer än 40 års erfarenhet av att utveckla affärsidéer till affärer och processer, modeller, verktyg och strategiska kontakter för att göra resan från affärsidé till framgångsrikt företag så snabb och säker som möjligt.

Läs mer på http://www.uminovainnovation.se


 

 

Dela |
Skriv ut Tipsa en vän

Tipsa en vän

Om Om satsningen