KontaktNyheter inom ITHar du ett tips om IT-nyheter i regionen?
Ring eller mejla Mikael Hansson.
Se kontaktuppgifter nedanAffärsidéOm du har en IT-affärsidé, tveka inte att ta kontakt med oss och få kostnadsfri coaching och stöd från en av våra erfarna affärscoacher hos Uminova Innovation.NyfikenÄr du intresserad av samarbete med forskare, företag, studenter eller organisationer i regionen, eller bara nyfiken på att veta mer om vår satsning? Hör av dig så guidar vi dig rätt! 

Hanna Dermes 

Hanna Dermes Gibson

Ansvarig Infotech Umeå

Hanna.dermes@uminovainnovation.se
072-065 44 58

Hanna Dermes Gibson är ansvarig på Infotech Umeå. Efter en MBA-utbildning i Global Business vid University of Dallas har Hanna arbetat med marknadsföring för både unga startup-företag och ett stort internationellt tillverkningsbolag med 10000 anställda. Hon har även jobbat som egen företagare som översättare mellan svenska, engelska och spanska och är ett starkt internationellt kort inom Infotech Umeå.

 

 Mikael Hansson

Mikael Hansson

Redaktör infotechumea.se

mikael.hansson@uminovainnovation.se
070 553 06 18

Mikael Hansson är vår utsände bevakare inom it-branschen där han ständigt finns med för att fiska upp nyheter och uppslag till vår nyhetswebb. Drivs av en stark ambition att vara med och förklara i reportage och artiklar hur it-området förändrar samhället och ger nya förutsättningar för näringsliv, utbildning, offentlig sekotr och vardagsliv. Mikaels erfarenheter spänner över flera områden, allt från egen företagare inom mediebranschen till kommunikation för folkrörelser och universitet. Sitter med i Digitaliseringskommissionens expertgrupp som lyder under Näringsdepartementet. 

 


Mikael Englund Infotech Umeå

Mikael Englund

Affärscoach, Infotech Umeå

mikael.englund@uminovainnovation.se
070-518 99 10

Mikael Englund är utbildad journalist och har jobbat 7 år på Sveriges Television. Mikael har drivit en egen kommunikationsbyrå med fokus på både webb och presentationsteknik. Han brinner för IT och är en fena på sökmotoroptimering. Sedan hösten 2012 arbetar han som marknadsansvarig på Infotech Umeå.

 

Sara Olofsdotter Infotech Umeå

Sara Lindgren Olofsdotter

Affärscoach

sara.olofsdotter@uminovainnovation.se
0703-421145

Sara Olofsdotter är utbildad marknadsekonom med 15 års erfarenhet från IT- och mediabranschen i Stockholm och kommer senast från en tjänst som varumärkeschef på Norrmejerier. Hon har innan dess varit verksam inom SEB, Spray och Aftonbladet där hon drivit en rad olika digitala startup-satsningar som SEB:s lansering av Internetbanken och Aftonbladets nya betaltjänster på nätet – bl a Aftonbladet Plus. Från sina roller som affärs-/produktchef, affärsutvecklare, projektledare och marknadschef har hon bred erfarenhet av att hitta nya intäktskällor, utveckla affären och säkra tekniken bakom. Saras styrka och passion ligger i konsten att våga ta betalt för sitt innehåll och driva sälj.

 

Andreas Lind Infotech Umeå

Andreas Lind

Affärscoach

andreas.lind@uminovainnovation.se
090-15 48 48
076-200 11 40

De senaste åren har Andreas varit med och grundat tre företag som arbetar kring annonsfinansierade affärsmodeller på Internet. Ett av bolagen som startades var bloggplattformen Devote.se som kom att bli en av de mest besökta webbplatserna i Sverige. Bolaget såldes 2010 till Stampen Media Partner. Andreas har studerat Systemvetenskap vid Umeå Universitet och är ICF-diplomerad coach.

 

Fredrik Nyström Infotech Umeå

Fredrik Nyström

Affärscoach

fredrik.nystrom@uminovainnovation.se
090-15 48 55
070-533 68 11

Fredrik Nyström har bred erfarenhet av att jobba i bolag i olika faser. Han har drivit egna företag men även byggt upp företag utifrån ett logistiskt och organisatorisk perspektiv. Fredrik har även varit med om uppkapitaliseringsprocesser i olika branscher. Han har exempelvis jobbat på produktbolag som Boomerang, Bonnier Multimedia och SYSteam som IT Management konsult. I Umeå var han även med och grundade webbyrån base media.
 
Fredrik kommer senast från CONNECT Norr där han jobbat som projektledare i Västerbotten med utveckling av tillväxtbolag.

 

Annelie Weinehall 

Annelie Weinehall

Marknadsassistent

annelie.weinehall@uminovainnovation.se
090-343 56 22

Annelie Weinehall har studerat marknadsföring vid Trinity College i Dublin och har en kandidatexamen som statsvetare vid Umeå Universitet. Annelie har drivit eget företag där hon anlitats som konsult i företagsprojekt. Hon läser masterprogrammet i IT Management vid Umeå Universitet och arbetar som marknadsassistent på Infotech Umeå.

 

Jan Snygg Infotech Umeå 

Jan Snygg

Affärscoach & särskilda projekt

jan.snygg@placeconsulting.se
+46 70 536 53 40

 

 


Visa större karta

Dela |
Skriv ut Tipsa en vän

Tipsa en vän

Om Kontakt