Fortsatt uppåt för TableDrum

MacWorld lyfter fram TableDrum som "Dagens app". Bilden ett montage.

Framgångarna för iPhone-appen Tabledrum från Dohi Sweden fortsätter. När detta skrivs ligger den trea bland sålda appar i Sverige samtidigt som tidningen MacWorld lyfter fram den som ”Dagens app”.

Framgångarna för iPhone-appen Tabledrum från Dohi Sweden i Umeå fortsätter. När detta skrivs ligger TableDrum trea bland sålda appar i Sverige samtidigt som tidningen MacWorld lyfter fram den som ”Dagens app”.

Här på InfoTech Umeå har vi tidigare skrivit om Umeåföretaget Dohi Swedens framgångar med Iphone-appen Tabledrum, som kan få allt omkring dig att låta som om det var ett riktigt trumset. Succén med Tabledrum fortsätter och recensionerna är många i världens tekniktidningar och spelmagasin.

Nu lyfter också MacWorld fram som den som ”Dagens app” medan den på ansedda Gizmodo redan varit ”Veckans app”.

På Youtube börjar det också bli allt mer vanligt med videorecensioner av Tabledrum. Här är en av de senaste, denna av VJ Franz K.


 

Relaterade nyheter

  • Iphone-appen TableDrum från Umeå får stort internationellt genomslag

    Iphone-appen TableDrum från Dohi i Umeå får stor uppmärksamhet inom internationell press och tech-sajter runt om i världen. Nu gläder sig Umeåföretaget åt att stora sajter som Mashable, Gizmodo, MTV o...

  • Spelar trummor med mobiltelefonen

    Trumma på bordet och få det att låta som ett riktigt trumset i din mobiltelefon. Med Umeåföretaget Dohi Entertainments nya app TableDrum går det att bygga ett eget virtuellt trumset från nästan vad so...

Dela |
Skriv utKommentera artikel Tipsa en vän

Tipsa en vän

Om Fortsatt uppåt för TableDrum

Det finns 0 kommentarer till artikeln

Inga nya kommentarer kan postas